Logopediepraktijk Carine van Aalst-Becx Schijndel


 

 

Logopediepraktijk
Carine van Aalst-Becx

Steeg 6h
5482 WN Schijndel

Tel. 073 - 54 96 708

contact@bonnier­logopedischcentrum.nlLid NVLF / Kwaliteitsregister / DTL-proof

Kinderboekenweek 2017

Woensdag 4 t/m zondag 15 oktober

gepubliceerd: donderdag, 7 september 2017
Kinderboekenweek 2017

In de ruime week van woens­dag 4 t/m zon­dag 15 ok­to­ber 2017 wordt weer de Kinder­boekenweek gehou­den. Het thema is dit jaar: Griezelen. Gruwe­lijk eng!

Griezelen

Kinder­boeken met griezels en engerds staan centraal in de Kinder­boekenweek 2017. Dat belooft een loeispannende week te wor­den. Je bent nooit te oud om te griezelen. Maar de grens tussen wat lekker griezelig is en wanneer het echt (te) eng wordt - de grens tussen fictie en wer­ke­lijk­heid - ligt voor ieder een anders. Monsters, spoken, nachtmerries, zombies, schaduwen, angsten, heksen, achter­vol­gers: er is een moment dat ze onder je huid of onder je bed kruipen. Door over ze te lezen kun je ze be­dwin­gen, want het ‘kwaad’ wordt meestal wel overwonnen.

Kinder­boekenweek­ge­schenk

Het Kinder­boekenweek­ge­schenk voor 2017 is Kattensoep ge­schre­ven door Janneke Schot­veld en geïllustreerd door Annet Schaap. U ont­vangt tij­dens de Kinder­boekenweek gratis het Kinder­boeken­week­geschenk bij beste­ding van tenminste 10 Euro aan kin­der­boeken bij uw boek­han­del.

Prenten­boek van de Kinder­boekenweek

Het Prenten­boek Knikkeruil van de Kinder­boekenweek 2017 is ge­schre­ven door Maranke Rinck in samen­wer­king met illustrator Martijn van der Linden. Knikkeruil is vanaf de eerste dag van de Kinder­boekenweek in de boekwinkel te koop voor € 6,95.

Meer in­for­ma­tie