Logopediepraktijk Carine van Aalst-Becx Schijndel


 

 

Logopediepraktijk
Carine van Aalst-Becx

Steeg 6h
5482 WN  Schijndel

Tel. 073 - 54 96 708

info@logopedieschijndel.nlLid NVLF / Kwaliteitsregister / DTL-proof

Disclaimer

Disclaimer

Hoewel aan de informatie op deze website de grootst mogelijke zorg wordt besteed, is niets menselijks ons vreemd.

Logopediepraktijk Carine van Aalst-Becx is nimmer aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit, of verband houdt met, het gebruik van deze website of de onmogelijkheid om deze te gebruiken.

Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Het is de gebruiker van deze website niet toegestaan de inhoud van de site te wijzigen, te verkopen of in licentie te geven.

Het is niet toegestaan een hyperlink naar deze website zo in te richten dat een internetgebruiker deze website in een frame te zien krijgt van een andere internetpagina.

Waar wordt gelinkt naar websites van derden heeft Logopediepraktijk Carine van Aalst-Becx geen invloed op de inhoud van die websites, zijn eventuele opinies niet per definitie die van Logopediepraktijk Carine van Aalst-Becx en aanvaardt Logopediepraktijk Carine van Aalst-Becx geen enkele aansprakelijkheid.

Wij respecteren het intellectuele eigendom van anderen. Bij gebruik van tekst en foto's proberen we zoveel mogelijk de auteursrechthebbenden te achterhalen. Als u van mening bent dat uw werk gekopieerd is op een manier die inbreuk maakt op uw auteursrechten of dat uw auteursrechten op een andere manier zijn geschonden, neemt u dan alstublieft contact met ons op.