Logopediepraktijk Carine van Aalst-Becx Schijndel


 

 

Logopediepraktijk
Carine van Aalst-Becx

Steeg 6h
5482 WN  Schijndel

Tel. 073 - 54 96 708

info@logopedieschijndel.nlLid NVLF / Kwaliteitsregister / DTL-proof

Behandeling

Behandeling

Een behandeling vindt plaats volgens afspraak en duurt circa 30 minuten. Bij de eerste behandeling is het nodig voor uzelf of uw kind de verwijzing mee te nemen, het nummer van de verzekering en een legitimatiebewijs van u of uw kind.

Afspraak

In principe werken wij met vaste afspraken, op een vast tijdstip en een vaste dag. U kunt hier dan rekening mee houden met uw andere afspraken. Als het nodig is, bijvoorbeeld bij wisselende werktijden, dan kunnen de afspraken variëren in tijdstip en dag.

Wij proberen altijd rekening te houden met uw werktijden,de leeftijd van een kind (o.a. schooltijden) en tijden waarop u zeker niet kunt komen.

Peuters en kleuters behandelen wij zoveel mogelijk onder schooltijd. We houden er rekening mee dat het voor hen na schooltijd zwaar is zich nog eens te moeten concentreren. Daarnaast zijn de (beperkte) tijden buiten schooltijd vrij voor de oudere kinderen. Onze ervaring is dat leerkrachten hier geen problemen mee hebben als dit in goed overleg gebeurt.

Logopedisch onderzoek

Na het intakegesprek volgt een logopedisch onderzoek. Dit kan één of meerdere behandelingen in beslag nemen, afhankelijk van het probleem.

Behandelplan

Na het onderzoek wordt een behandelplan geschreven dat met u besproken wordt. Het totaal aantal behandelingen is afhankelijk van de aard en ernst van de stoornis, maar wordt ook bepaald door uw actieve bijdrage/inbreng.